Hiba
  • JUser: :_load: Nem tölthető be a következő azonosítószámú felhasználó: 44

E-mail címek | Személyek

 

 

Arc-, Állcsont- és Szájsebészeti Osztály Dr. Somlai Károly osztályvezető főorvos Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyezned kell a JavaScript használatát.
Belgyógyászati Centrum Dr. Literáti-Nagy Botond centrumvezető főorvos Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyezned kell a JavaScript használatát.
Belgyógyászati Centrum I. Belgyógyászat Osztály Major Tímea osztályvezető főnővér Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyezned kell a JavaScript használatát.
Belgyógyászati Centrum II. Belgyógyászat Osztály Pálfi Ildikó mb. osztályvezető főnővér Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyezned kell a JavaScript használatát.
Belgyógyászati Centrum II. Belgyógyászat Osztály Dr. Muraközy Péter mb. osztályvezető főorvos Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyezned kell a JavaScript használatát.
Bőr és Nemibeteg Gondozó Dr. Kovács Ildikó gondozóvezető főorvos Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyezned kell a JavaScript használatát.
Bőrgyógyászati Osztály Dr. Kővágó Levente osztályvezető főorvos Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyezned kell a JavaScript használatát.
Bőrgyógyászati Osztály Szemethy Gréta osztályvezető főnővér Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyezned kell a JavaScript használatát.
Csecsemő és Gyermekgyógyászati Centrum Léberné Stáhl Katalin centrumvezető főnővér Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyezned kell a JavaScript használatát.
Csecsemő és Gyermekgyógyászati Centrum Dr. Módi Judit centrumvezető főorvos Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyezned kell a JavaScript használatát.
Dietetikus Szolgálat Dr. Mihályfiné Frómann Edit vezető dietetikus Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyezned kell a JavaScript használatát.
Egészségfejlesztési Iroda      
Élelmezés Osztály Pőcz Viktória élelmezésvezető Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyezned kell a JavaScript használatát.
Fül-Orr-Gégészeti Osztály Dr. Tuboly Csaba  osztályvezető főorvos Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyezned kell a JavaScript használatát.
Fül-Orr-Gégészeti Osztály Takács Bernadett osztályvezető főnővér Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyezned kell a JavaScript használatát.
Gyermekgyógyászati Centrum Gyermekintenzív PIC/NIC Weinhofferné
Egervári Elvira
osztályvezető főnővér Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyezned kell a JavaScript használatát.
Ideggyógyászati és Agyérbetegségek Osztálya Csajági Tímea osztályvezető főnővér Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyezned kell a JavaScript használatát.
Ideggyógyászati és Agyérbetegségek Osztálya Dr. Imre Piroska osztályvezető főorvos Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyezned kell a JavaScript használatát.
Igazgatási Osztály Fehér Rita osztályvezető Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyezned kell a JavaScript használatát.
Informatikai Osztály Szabó Szabolcs mb. osztályvezető Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyezned kell a JavaScript használatát. 
Kardiológiai Ambulancia Hargitai-Kovács Katalin csoportvezető asszisztens Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyezned kell a JavaScript használatát.
Képalkotó Diagnosztikai Centrum Terbócsné Poór Katalin centrumvezető főnővér Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyezned kell a JavaScript használatát.
Képalkotó Diagnosztikai Centrum Dr. Moldoványi István mb. centrumvezető főorvos Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyezned kell a JavaScript használatát.
Képalkotó Diagnosztikai Centrum Izotóp Diagnosztika Dr. Bíró Eszter osztályvezetõ fõorvos Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyezned kell a JavaScript használatát.
Kontrolling, Statisztikai és Finanszírozási Osztály      
Központi Sterilizáló és Kórházhigiénés Osztály Dr. Bujdosó László osztályvezető főorvos Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyezned kell a JavaScript használatát.
Kórházhigiénés Osztály Virágos Erika epidemiológiai szakápoló Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyezned kell a JavaScript használatát.
Központi Aneszteziológiai és Intenzív Terápiás Osztály Dr. Gál Béla mb. osztályvezető főorvos Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyezned kell a JavaScript használatát.
Központi Aneszteziológiai és Intenzív Terápiás Osztály Somodiné Kovács Emma osztályvezető főnővér Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyezned kell a JavaScript használatát.
Központi Betegszállító Csoport Wittmann Balázs csoportvezető Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyezned kell a JavaScript használatát.
Központi Gyógyszertár dr. Szalay Edina mb. főgyógyszerész Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyezned kell a JavaScript használatát.
Központi Gyógyszertár György Edina vezető asszisztens Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyezned kell a JavaScript használatát.
Központi Igazgatóság Baratiné Véninger Gabriella ápolási igazgató helyettes Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyezned kell a JavaScript használatát.
Központi Igazgatóság Dr. Töreki-Vörös Ibolya főigazgató Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyezned kell a JavaScript használatát.
Központi Igazgatóság   orvosigazgató Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyezned kell a JavaScript használatát. 
Központi igazgatóság Dr. Cselik Zsolt orvosigazgató-helyettes Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyezned kell a JavaScript használatát.
Központi Igazgatóság Horváth Ferenc Károlyné ápolási igazgató Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyezned kell a JavaScript használatát.
Központi Igazgatóság Farkas Mária Anna gazdasági igazgató Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyezned kell a JavaScript használatát.
Központi Igazgatóság Nyőgér Rita belső ellenőr Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyezned kell a JavaScript használatát.
Központi Laboratórium Dr. Kalmár Katalin  osztályvezető főorvos Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyezned kell a JavaScript használatát.
Központi Laboratórium Cselik Beatrix mb. vezető asszisztens Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyezned kell a JavaScript használatát.
Központi Műtő Osztály Vida Anett és Szemán Mónika műtővezető
szakdolgozó koordinátor
Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyezned kell a JavaScript használatát.,
Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyezned kell a JavaScript használatát.
Központi Sterilizáló Hackné Nemes Erzsébet vezető asszisztens Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyezned kell a JavaScript használatát.
Lelkigondozói Szolgálat Wessetzky Szabolcs kórház lelkész Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyezned kell a JavaScript használatát.
Minőségügyi Iroda Bán-Márkus Renáta minőségügyi irodavezető Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyezned kell a JavaScript használatát.
Munka-, Tűz- és Környezetvédelmi Iroda Piller Péter környezetvédelmi felelős Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyezned kell a JavaScript használatát.
Műszaki és Ellátó Osztály Csigó Péter osztályvezető Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyezned kell a JavaScript használatát.
Onkológiai Centrum Klinikai Onkológia Osztály Dr. Hornyák Lajos osztályvezető főorvos Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyezned kell a JavaScript használatát.
Onkológiai Centrum Szőke Erzsébet centrumvezető főnővér Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyezned kell a JavaScript használatát.
Onkológiai Centrum Sugárterápiás Osztály Dr. Cselik Zsolt osztályvezető főorvos Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyezned kell a JavaScript használatát.
Onkológiai Centrum Sugárterápiás Osztály járóbeteg részleg Páll János mb. vezető asszisztens Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyezned kell a JavaScript használatát.
Onkológia Centrum Sugárterápiás Osztály fekvőbeteg részleg Marton Istvánné mb. osztályvezető Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyezned kell a JavaScript használatát.
Pathológiai Osztály Dr. Ligeti Erika osztályvezető főorvos Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyezned kell a JavaScript használatát.
Pathológiai Osztály Váradi Beáta osztályvezető főnővér Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyezned kell a JavaScript használatát.
Pénzügyi, Számviteli és Bérszámfejtési Osztály Dr. Czene-Szabó Melinda osztályvezető Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyezned kell a JavaScript használatát.
Pszichiátriai Centrum Dr. Rónai Balázs centrumvezető főorvos Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyezned kell a JavaScript használatát.
Pszichiátria Centrum (Sümeg) Dr. Györe Gyöngy osztályvezető főorvos Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyezned kell a JavaScript használatát.
Pszichiátriai Centrum (Sümeg) Bakos Julianna centrumvezető főnővér Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyezned kell a JavaScript használatát.
Pszichiátriai Centrum Gyermek- és Ifjúságpszichiátria Vizeliné Slavonits Katalin mb. részlegvezető Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyezned kell a JavaScript használatát.
Pszichiátriai Centrum Gyermek- és Ifjúságpszichiátria Dr. Steiner Péter osztályvezető főorvos Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyezned kell a JavaScript használatát.
Pszichiátriai Centrum Pszichiátriai Gondozó Dr. Balczár Lajos gondozóvezető főorvos Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyezned kell a JavaScript használatát.
Reumatológiai Centrum Dr. Drescher Edit centrumvezető főorvos Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyezned kell a JavaScript használatát.
Reumatológiai Centrum Holler Istvánné centrumvezető főnővér Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyezned kell a JavaScript használatát.
Arc-állcsont és Szájsebészeti Osztály Nagyné
Soós Veronika
mb. osztályvezető főnővér Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyezned kell a JavaScript használatát.
Arc-állcsont és Szájsebészeti Osztály Rózsásné
Németh Edina
mb. vezető asszisztens Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyezned kell a JavaScript használatát.
Sebészeti Centrum Hettinger Szilvia centrumvezető főnővér Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyezned kell a JavaScript használatát.
Sebészeti Centrum Dr. Mohos Elemér centrumvezető főorvos Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyezned kell a JavaScript használatát.

Sebészeti Centrum Érsebészeti Osztály

Dr. Szabó Béla

mb. osztályvezető főorvos

Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyezned kell a JavaScript használatát.

Sebészeti Centrum Érsebészeti Osztály

Seprényi Mária

osztályvezető főnővér

Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyezned kell a JavaScript használatát.

Sürgősségi Betegellátó Osztály Esztergályos Szilvia mb. osztályvezető főnővér esztergáEz az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyezned kell a JavaScript használatát.
Sürgősségi Betegellátó Osztály Dr. Horváth Lilla Viola osztályvezető főorvos Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyezned kell a JavaScript használatát.
Szakorvosi Rendelő Nagy Anikó vezető Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyezned kell a JavaScript használatát.
Szemészeti Osztály Dr. Entz Bertalan Béla osztályvezető főorvos Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyezned kell a JavaScript használatát.
Szemészeti Osztály Váradi-Horváth Diána osztályvezető főnővér Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyezned kell a JavaScript használatát.
Szociális Iroda Nagy Mónika szociális munkás Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyezned kell a JavaScript használatát.
Szociális Iroda Molnár Boglárka szociális munkás Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyezned kell a JavaScript használatát.
Szülészet-Nőgyógyászati Osztály Csarmasz Krisztina védőnő Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyezned kell a JavaScript használatát.
Szülészet-Nőgyógyászati Osztály Hegyi Zoltánné osztályvezető főnővér Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyezned kell a JavaScript használatát.
Szülészet-Nőgyógyászati Osztály Dr. Szigeti Zsanett Judit osztályvezető főorvos Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyezned kell a JavaScript használatát.
Takarító Csoport Fias Erzsébet csoportvezető Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyezned kell a JavaScript használatát.
Traumatológiai, Ortopédiai Mátrix Osztály Lukacsics Adrián mb. osztályvezető ápoló Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyezned kell a JavaScript használatát.
Traumatológia Ambulancia Aschenbrennerné
Rédai Judit
mb. vezető asszisztens Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyezned kell a JavaScript használatát.
Traumatológiai, Ortopédiai és Szájsebészeti Mátrix Osztály Dr. Mészáros Iván osztályvezető főorvos Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyezned kell a JavaScript használatát.
Urológiai Osztály Dr. Gécs Sándor osztályvezető főorvos Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyezned kell a JavaScript használatát.
Urológiai Osztály Komendáné Óvári Anita osztályvezető főnővér Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyezned kell a JavaScript használatát.
Üzemorvos Dr. Antal Jolán üzemorvos Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyezned kell a JavaScript használatát.