Bébi Koraszülött Mentő Alapítvány

Adószám: 18933943-2-19
Bankszámlaszám: 11748007-20136064
Kuratórium elnöke: Dr. Szabó Éva főorvos

Segítsen, hogy segíthessük a koraszülöttek mentését! 
Adományával, adója 1%-ának felajánlásával életeket menthet.

Alapítványunk a Magyar Koraszülött Mentő Alapítvánnyal, a Veszprém Megyei Csolnoky Ferenc Kórházzal és az Országos Mentőszolgálattal együttműködve 2002. október óta szervezi és végzi a beteg újszülöttek és koraszülöttek mentését. Mentőegységünk saját mentőautóval, speciális szakember gárdával és felszereléssel siet a kis betegek megsegítésére, mentésére Veszprém megye, Siófok és részben Fejér megye területén.

Egész évben állandó elérhetőséget biztosítunk annak érdekében, hogy az Újszülött Koraszülött Intenzív Centrumokba kerülhessenek a centrumoktól távol világra jött beteg apróságok. A mentés anyagi fedezetét részben állami pénzeszközök, részben alapítványunk bevételei biztosítják.

Alapítványunk korszerű műszerek, a mindennapi működést segítő eszközök vásárlásával segíti kórházunk koraszülött-újszülött és gyermek intenzív ellátását.

A megszületés utáni, a szállítás alatti és a további intenzív kezelés feltételeinek folyamatos biztosítása a záloga annak, hogy megyénk csecsemőhalálozási mutatója évek óta a legalacsonyabb országos érték egyike.

Újraélesztési tanfolyamainkon laikusok elméleti és gyakorlati képzését vállaljuk.

Részletekért, az általunk nyújtott támogatások megtekintéséért keresse fel www.facebook.com/bebimento oldalunkat, a www.bebimento.hu honlapunkat.

BÉBI KORASZÜLÖTT MENTŐ ALAPÍTVÁNY

(kiemelten közhasznú)

 

8200 Veszprém, Kórház u. 1.
e-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyezned kell a JavaScript használatát.

web: www.bebimento.hu; www.facebook.com/bebimento

tel/fax: (88)556-621 / (88)556-633