Hiba
  • JUser: :_load: Nem tölthető be a következő azonosítószámú felhasználó: 44

E-mail címek | Személyek

 

 

Arc-, Állcsont- és Szájsebészeti Osztály Dr. Somlai Károly osztályvezető főorvos Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyezned kell a JavaScript használatát.
Belgyógyászati Centrum Dr. Literáti-Nagy Botond centrumvezető főorvos Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyezned kell a JavaScript használatát.
Belgyógyászati Centrum I. Belgyógyászat Osztály Major Tímea osztályvezető főnővér Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyezned kell a JavaScript használatát.
Belgyógyászati Centrum II. Belgyógyászat Osztály Pálfi Ildikó mb. osztályvezető főnővér Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyezned kell a JavaScript használatát.
Belgyógyászati Centrum II. Belgyógyászat Osztály Dr. Muraközy Péter mb. osztályvezető főorvos Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyezned kell a JavaScript használatát.
Bőr és Nemibeteg Gondozó Dr. Kovács Ildikó gondozóvezető főorvos Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyezned kell a JavaScript használatát.
Bőrgyógyászati Osztály Dr. Kővágó Levente osztályvezető főorvos Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyezned kell a JavaScript használatát.
Bőrgyógyászati Osztály Szemethy Gréta osztályvezető főnővér Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyezned kell a JavaScript használatát.
Csecsemő és Gyermekgyógyászati Centrum Léberné Stáhl Katalin centrumvezető főnővér Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyezned kell a JavaScript használatát.
Csecsemő és Gyermekgyógyászati Centrum Dr. Módi Judit centrumvezető főorvos Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyezned kell a JavaScript használatát.
Dietetikus Szolgálat Dr. Mihályfiné Frómann Edit vezető dietetikus Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyezned kell a JavaScript használatát.
Egészségfejlesztési Iroda      
Élelmezés Osztály Pőcz Viktória élelmezésvezető Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyezned kell a JavaScript használatát.
Fül-Orr-Gégészeti Osztály Dr. Tuboly Csaba  osztályvezető főorvos Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyezned kell a JavaScript használatát.
Fül-Orr-Gégészeti Osztály Takács Bernadett osztályvezető főnővér Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyezned kell a JavaScript használatát.
Gyermekgyógyászati Centrum Gyermekintenzív PIC/NIC Weinhofferné
Egervári Elvira
osztályvezető főnővér Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyezned kell a JavaScript használatát.
Ideggyógyászati és Agyérbetegségek Osztálya Csajági Tímea osztályvezető főnővér Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyezned kell a JavaScript használatát.
Ideggyógyászati és Agyérbetegségek Osztálya Dr. Imre Piroska osztályvezető főorvos Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyezned kell a JavaScript használatát.
Igazgatási Osztály Fehér Rita osztályvezető Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyezned kell a JavaScript használatát.
Informatikai Osztály Szabó Szabolcs mb. osztályvezető Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyezned kell a JavaScript használatát. 
Kardiológiai Ambulancia Hargitai-Kovács Katalin csoportvezető asszisztens Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyezned kell a JavaScript használatát.
Képalkotó Diagnosztikai Centrum Terbócsné Poór Katalin centrumvezető főnővér Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyezned kell a JavaScript használatát.
Képalkotó Diagnosztikai Centrum Dr. Moldoványi István mb. centrumvezető főorvos Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyezned kell a JavaScript használatát.
Képalkotó Diagnosztikai Centrum Izotóp Diagnosztika Dr. Bíró Eszter osztályvezetõ fõorvos Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyezned kell a JavaScript használatát.
Kontrolling, Statisztikai és Finanszírozási Osztály      
Központi Sterilizáló és Kórházhigiénés Osztály Dr. Bujdosó László osztályvezető főorvos Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyezned kell a JavaScript használatát.
Kórházhigiénés Osztály Virágos Erika epidemiológiai szakápoló Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyezned kell a JavaScript használatát.
Központi Aneszteziológiai és Intenzív Terápiás Osztály Dr. Gál Béla mb. osztályvezető főorvos Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyezned kell a JavaScript használatát.
Központi Aneszteziológiai és Intenzív Terápiás Osztály Somodiné Kovács Emma osztályvezető főnővér Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyezned kell a JavaScript használatát.
Központi Betegszállító Csoport Wittmann Balázs csoportvezető Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyezned kell a JavaScript használatát.
Központi Gyógyszertár dr. Szalay Edina mb. főgyógyszerész Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyezned kell a JavaScript használatát.
Központi Gyógyszertár György Edina vezető asszisztens Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyezned kell a JavaScript használatát.
Központi Igazgatóság Baratiné Véninger Gabriella ápolási igazgató helyettes Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyezned kell a JavaScript használatát.
Központi Igazgatóság Dr. Töreki-Vörös Ibolya főigazgató Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyezned kell a JavaScript használatát.
Központi Igazgatóság   orvosigazgató Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyezned kell a JavaScript használatát. 
Központi igazgatóság Dr. Cselik Zsolt orvosigazgató-helyettes Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyezned kell a JavaScript használatát.
Központi Igazgatóság Horváth Ferenc Károlyné ápolási igazgató Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyezned kell a JavaScript használatát.
Központi Igazgatóság Farkas Mária Anna gazdasági igazgató Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyezned kell a JavaScript használatát.
Központi Igazgatóság Nyőgér Rita belső ellenőr Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyezned kell a JavaScript használatát.
Központi Laboratórium Dr. Kalmár Katalin  osztályvezető főorvos Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyezned kell a JavaScript használatát.
Központi Laboratórium Cselik Beatrix mb. vezető asszisztens Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyezned kell a JavaScript használatát.
Központi Műtő Osztály Vida Anett és Szemán Mónika műtővezető
szakdolgozó koordinátor
Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyezned kell a JavaScript használatát.,
Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyezned kell a JavaScript használatát.
Központi Sterilizáló Hackné Nemes Erzsébet vezető asszisztens Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyezned kell a JavaScript használatát.
Lelkigondozói Szolgálat Wessetzky Szabolcs kórház lelkész Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyezned kell a JavaScript használatát.
Minőségügyi Iroda Bán-Márkus Renáta minőségügyi irodavezető Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyezned kell a JavaScript használatát.
Munka-, Tűz- és Környezetvédelmi Iroda Piller Péter környezetvédelmi felelős Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyezned kell a JavaScript használatát.
Műszaki és Ellátó Osztály Csigó Péter osztályvezető Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyezned kell a JavaScript használatát.
Onkológiai Centrum Klinikai Onkológia Osztály Dr. Hornyák Lajos osztályvezető főorvos Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyezned kell a JavaScript használatát.
Onkológiai Centrum Szőke Erzsébet centrumvezető főnővér Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyezned kell a JavaScript használatát.
Onkológiai Centrum Sugárterápiás Osztály Dr. Cselik Zsolt osztályvezető főorvos Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyezned kell a JavaScript használatát.
Onkológiai Centrum Sugárterápiás Osztály járóbeteg részleg Páll János mb. vezető asszisztens Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyezned kell a JavaScript használatát.
Onkológia Centrum Sugárterápiás Osztály fekvőbeteg részleg Marton Istvánné mb. osztályvezető Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyezned kell a JavaScript használatát.
Pathológiai Osztály Dr. Ligeti Erika osztályvezető főorvos Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyezned kell a JavaScript használatát.
Pathológiai Osztály Váradi Beáta osztályvezető főnővér Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyezned kell a JavaScript használatát.
Pénzügyi, Számviteli és Bérszámfejtési Osztály Dr. Czene-Szabó Melinda osztályvezető Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyezned kell a JavaScript használatát.
Pszichiátriai Centrum Dr. Rónai Balázs centrumvezető főorvos Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyezned kell a JavaScript használatát.
Pszichiátria Centrum (Sümeg) Dr. Györe Gyöngy osztályvezető főorvos Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyezned kell a JavaScript használatát.
Pszichiátriai Centrum (Sümeg) Bakos Julianna centrumvezető főnővér Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyezned kell a JavaScript használatát.
Pszichiátriai Centrum Gyermek- és Ifjúságpszichiátria Vizeliné Slavonits Katalin mb. részlegvezető Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyezned kell a JavaScript használatát.
Pszichiátriai Centrum Gyermek- és Ifjúságpszichiátria Dr. Steiner Péter osztályvezető főorvos Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyezned kell a JavaScript használatát.
Pszichiátriai Centrum Pszichiátriai Gondozó Dr. Balczár Lajos gondozóvezető főorvos Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyezned kell a JavaScript használatát.
Reumatológiai Centrum Dr. Drescher Edit centrumvezető főorvos Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyezned kell a JavaScript használatát.
Reumatológiai Centrum Holler Istvánné centrumvezető főnővér Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyezned kell a JavaScript használatát.
Arc-állcsont és Szájsebészeti Osztály Nagyné
Soós Veronika
mb. osztályvezető főnővér Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyezned kell a JavaScript használatát.
Arc-állcsont és Szájsebészeti Osztály Rózsásné
Németh Edina
mb. vezető asszisztens Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyezned kell a JavaScript használatát.
Sebészeti Centrum Hettinger Szilvia centrumvezető főnővér Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyezned kell a JavaScript használatát.
Sebészeti Centrum Dr. Mohos Elemér centrumvezető főorvos Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyezned kell a JavaScript használatát.

Sebészeti Centrum Érsebészeti Osztály

Dr. Szabó Béla

mb. osztályvezető főorvos

Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyezned kell a JavaScript használatát.

Sebészeti Centrum Érsebészeti Osztály

Seprényi Mária

osztályvezető főnővér

Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyezned kell a JavaScript használatát.

Sürgősségi Betegellátó Osztály Esztergályos Szilvia mb. osztályvezető főnővér esztergáEz az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyezned kell a JavaScript használatát.
Sürgősségi Betegellátó Osztály Dr. Horváth Lilla Viola osztályvezető főorvos Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyezned kell a JavaScript használatát.
Szakorvosi Rendelő Nagy Anikó vezető Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyezned kell a JavaScript használatát.
Szemészeti Osztály Dr. Entz Bertalan Béla osztályvezető főorvos Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyezned kell a JavaScript használatát.
Szemészeti Osztály Váradi-Horváth Diána osztályvezető főnővér Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyezned kell a JavaScript használatát.
Szociális Iroda Nagy Mónika szociális munkás Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyezned kell a JavaScript használatát.
Szociális Iroda Molnár Boglárka szociális munkás Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyezned kell a JavaScript használatát.
Szülészet-Nőgyógyászati Osztály Csarmasz Krisztina védőnő Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyezned kell a JavaScript használatát.
Szülészet-Nőgyógyászati Osztály Hegyi Zoltánné osztályvezető főnővér Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyezned kell a JavaScript használatát.
Szülészet-Nőgyógyászati Osztály Dr. Szigeti Zsanett Judit osztályvezető főorvos Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyezned kell a JavaScript használatát.
Takarító Csoport Fias Erzsébet csoportvezető Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyezned kell a JavaScript használatát.
Traumatológiai, Ortopédiai Mátrix Osztály Lukacsics Adrián mb. osztályvezető ápoló Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyezned kell a JavaScript használatát.
Traumatológia Ambulancia Aschenbrennerné
Rédai Judit
mb. vezető asszisztens Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyezned kell a JavaScript használatát.
Traumatológiai, Ortopédiai és Szájsebészeti Mátrix Osztály Dr. Mészáros Iván osztályvezető főorvos Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyezned kell a JavaScript használatát.
Urológiai Osztály Dr. Gécs Sándor osztályvezető főorvos Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyezned kell a JavaScript használatát.
Urológiai Osztály Komendáné Óvári Anita osztályvezető főnővér Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyezned kell a JavaScript használatát.
Üzemorvos Dr. Antal Jolán üzemorvos Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyezned kell a JavaScript használatát.

We use cookies to improve our website and your experience when using it. Cookies used for the essential operation of the site have already been set. To find out more about the cookies we use and how to delete them, see our privacy policy.

I accept cookies from this site.

EU Cookie Directive Module Information