Warning: mysql_connect() [function.mysql-connect]: Access denied for user 'root'@'localhost' (using password: YES) in /var/www/kongresszus-shao/csatl.inc on line 3

Warning: mysql_select_db(): supplied argument is not a valid MySQL-Link resource in /var/www/kongresszus-shao/csatl.inc on line 4
Magyar Szemészeti Szakdolgozók Egyesületének VIII. Kongresszusa
2021.10.22.
Aktualitások

Kedves Résztvevők, Tisztelt Vendégeink!

Véget ért a SHAO VIII. Kongresszusa, amit mi, itt Veszprémben nagyon nagy izgalommal vártunk. Mindannyian igyekeztünk megfelelni a megtiszteltetésnek, hogy helyt adhattunk a Szemészeti Szakdolgozók Egyesületének aktuális kongresszusának. Az időjárás nagyon kegyes volt hozzánk, talán túlságosan is, de ez az egy tényező volt, amit mi sem befolyásolhattunk. Nagyon reméljük, hogy senki sem bánta meg, hogy eljött Veszprémbe - sokan nem kis utat megtéve - és szakmai tudását bővítve térhetett haza. A társasági programokon lehetőség nyílt a személyes tapasztalatcserére, és jutott hely a szórakozásnak is.
Minden előadónak külön köszönjük, hogy megosztották velünk értékes előadásaikat, amik közül sokak díjazására is lehetőségünk volt. Bízunk benne, hogy a sebészeti közvetítés is szolgált újdonságokkal, amiket a munkátok során a jövőben fel tudtok használni!
Ezúton mondunk köszönetet minden támogatónknak, akik valamilyen formában hozzájárultak, hogy 300 résztvevő lehessen jelen a rendezvényen.
Köszönet a SHAO vezetőségének, akik nagyon sokat segítettek a konferencia szakmai arculatának kialakításában!
Mindenkinek sok sikert és kitartást kívánunk további munkájához, találkozunk 2013-ban Gyöngyösön!

A veszprémi szervezők


Ígéretünknek megfelelően elérhetővé tesszük a Kongresszuson készült fényképeket, illetve néhány videót és egy újságcikket, amik a különböző médiumokban megjelentek a rendezvényről.
© 2010 Bertók Balázs